WT - Metall Belgium
Gulderij 7, 1980 Zemst (B)

+32 (0)475 55 52 97
+ 32 (0)15 62 17 76

We hebben geen vaste openingsuren, en bedienen u graag op afspraak 7 dagen op 7 wanneer het u past voor informatie, bestelling of afhaling. Geef ons gewoon een seintje per telefoon of email wanneer u wenst langs te komen. 
 
Offertes maken wij enkel via email of tijdens een bezoek, wij geven geen telefonische prijzen, onze prijzen van alles wat we in stock hebben staan op de website. 

Wij garanderen u de beste prijs op de markt voor de Benelux en Frankrijk. Krijgt u elders een prijs op papier of via email die u aantrekkelijker lijkt dan vernemen wij dat graag en passen onze prijs aan met een bonus voor u er bovenop. 
 
Betalingen kunnen cash (voor aankopen boven 3000 Euro max 3000 Euro cash, volgens de Belgische wetgeving) of via overschrijving.
 
Intracommunautaire verkopen dienen altijd volledig via overschrijving betaald te worden. 
 
Bij een bestelling vragen we een voorschot van 25% voor aanhangers, 50% voor autoboxen en 100% voor wisselstukken. 
 
Alle goederen dienen betaald te zijn alvorens ze onze firma verlaten. 
 
Alle vermelde prijzen zijn 21% BTW in, inclusief garantie, afgehaald te Zemst Belgie. De aanhangers zijn voorzien van de enige correcte Europese homologatiepapieren voor nieuwe aanhangers, gebruikte aanhangers hebben de documenten die noodzakelijk zijn voor het bouwjaar van de aanhanger. Het bouwjaar van een gebruikte aanhanger wordt u bevestigd op uw aankoopbewijs zodat u bij een controle niet voor verrassingen staat en de aanhanger eventueel moet achterlaten tot u de juiste documenten kan voorleggen. 
Opgelet: koopt u elders toch een nieuwe of gebruikte aanhanger zonder de juiste documenten dan kunnen wij of de fabrikant dit niet meer voor u in orde brengen en dient u alles zelf te regelen met de instanties (met een zeer hoge kost als gevolg) en de aanhanger wordt dan gekeurd ten opzichte van de regels van vandaag, wat mogelijk niet overeenkomt met de regels van het bouwjaar.